Preskoči na sadržaj
Kako doći do ljetne forme, smršavite i oblikujte tijelo

Kako doći do ljetne forme, smršavite i oblikujte tijelo

Uklonite masnoće uz stimulativne uređaje i flastere za mršavljenje, kako biste transformirali svoj izgled

Ljeto je skoro stiglo. Dakle, ako vam trebaju visoko učinkovit uređaji i dodaci da biste svojim tijelom privukli poglede na plaži, na pravom ste mjestu.

Pijte puno vode

Potrebne su vam najmanje 1-2 velike boce vode dnevno. Nadoknadite unos vode zdravim tekućinama poput zelenog čaja i prirodnog soka. Za Vas smo pripremili rasladne i filter bočice. Klikni i pogledaj kompletnu ponudu boca i bočica.

Boca s Ugljičnim Filtrom

Budite obzirni prema sebi

Fokusiranje na ono što se događa u ovom trenutku tako možete smanjiti razinu stresa i poboljšati motivaciju. Sve to znači nemojte jesti dok gledate televiziju, umjesto da jedete dok gledate televiziju možete stimulirati vaše mišiće. Za vas smo pripremili nekoliko uređaja kojima možete oblikovati svoje tijelo doslovno dok "spavate".

Masaža, masirajte svoje tijelo

Masaža je prekrasan način da energizirate svoje tijelo, opustite se i opustite. Dobra masaža može imati stimulativni učinak na vaše probavne organe, a time može ublažiti zatvor, mučninu i omogućiti vašem tijelu da koristi najviše od prehrane. Pojačava vaš metabolizam, cirkulaciju krvi i pomaže opuštanju bolnih mišića nakon treninga. Ovo stvara jaču verziju vašeg tijela, što je savršena kulisa za vaše mršavljenje.

Masaža protiv celulita i masnoće

Masaže djeluju na smanjenje kožnog omekšavanja koje dolazi s nakupljanjem masnoće, bolje nazvane celulit. Ali ove masaže ne mogu trajno riješiti probleme. Stručnjaci i istraživači sugeriraju da takve masaže mogu izvrsno funkcionirati kao privremeno rješenje, ali nisu trajno rješenje.

Masaža može nadopuniti vježbu


Dobra masaža nakon hardcore treninga može biti savršen pomoćnik. To je razlog zašto se vaši kondicijski treneri tako često upuštaju u masaže. Prema Američkom udruženju za masažnu terapiju, masaže dopunjuju vježbu. Masaže pomažu u smanjenju napetosti mišića, povećavanju opsega pokreta, smanjenju oteklina, smanjenju ukočenosti mišića i čak sprječavanju ozljeda. Sve to stvara jaču verziju vašeg tijela, omogućavajući vam jači trening.


Masaže poboljšavaju cirkulaciju krvi i metabolizam

Dobra cirkulacija krvi pomaže u pravilnoj opskrbi hranjivim tvarima u cijelom tijelu. Manipulacija vezivnim tkivom masaža je kojom se manipulira mekim tkivima radi poboljšanja cirkulacije. Bolja cirkulacija dovodi do boljeg metabolizma, što pomaže u sagorijevanju više kalorija.

Masaže poboljšavaju vašu probavu


Masaže olakšavaju zatvor, mučninu i pomažu u gastrointestinalnim problemima. A kad je vaše zdravlje s probavom optimalno, vaše tijelo može maksimalno iskoristiti hranjive sastojke koje dobiva i tako vam pomaže u gubitku kilograma. Ručna limfna drenaža masaža je koja pomaže istiskivanju otpada iz tkiva vašeg tijela, pomažući u ukupnom gubitku kilograma.

 

Načini za povećanje učinkovitosti vaše masaže


Masaže su izvrsne na sve načine, studije također tvrde da kombiniranje masaža s laserskom terapijom ili infracrvenom zrakom može pojačati njezin učinak. Istraživači su otkrili da je korištenje laserskog svjetla (dvostrukog snopa niske razine) dalo bolji rezultat od same masaže.

Za vas smo pripremili nekoliko uređaja koji će vam pomoći u masaži vašeg tijela

Električni Anticelulitni Masažer

Sljedeći članak Kako se najbolje zaštititi od komaraca?